SEO

Optimizacija za pretraživače, poznatija kao SEO (Search Engine Optimization), predstavlja ključni proces u pozicioniranju Vašeg sajta u internet pretragama. Veliko iskustvo, znanje i stručnost naših eksperata omogućiće Vam da internet korisnici pronađu baš Vas i Vaš biznis u rezultatima tih pretraga i to baš onda kada im je Vaš proizvod ili usluga potrebna

Great content deserves great ranking

ZAŠTO SEO?

Pretraga je u osnovi svega što radimo na internetu. Ako smo gladni, tražimo najbolji restoran i čitamo kritike i predloge. Ako nam je potreban određeni proizvod ili usluga, opet uključujemo pretragu, istražujemo, čak i kupujemo. Sa ekspanzijom naprednih uređaja poput Smart telefona i tableta više nemamo ograničenja gde ćemo pretraživati internet. Stoga ljudi pretražuju internet tokom čitavog dana, svaki dan. Ali pravo je pitanje da li će pronaći baš Vas u tim pretragama?
U najkraćem, SEO (search engine optimization) je proces unapređenja unutar i izvan stranica Vašeg veb sajta kako bi se postigla veća vidljivost u rezultatima pretrage (Google, Yahoo, Bing, Yandex, Ask …) Veća vidljivost u pretraživačima vodi ka većem broju posetioca Vašeg sajta i to posetioca koji su se tu našli sa razlogom.

viral-marketing
SEO

BITI SAMO ONLINE VIŠE nije dovoljno. SEO JE REŠENJE!

Pretraga je deo našeg svakodnevnog života. I kao potrošači, oslanjamo se na pretraživače da nam pokažu put do onoga što tražimo. Iz ugla biznisa, više nije dovoljno da budeš samo online. Da bi uspeo moraš biti onaj koji je pronađen online. Zato je SEO ključ koji otvara sva vrata Vašeg sajta prema internet pretraživačima. Na tom “trnovitom putu ka zvezdama” Neana ekspertski tim će Vam pomoći da korak po korak odradimo sva neophodna fina podešavanja svake od stranice Vašeg sajta, unapredimo sadržaj tamo gde je to neophodno i postavimo ga u jedan od bezbroj izloga najvećeg “tržnog centra” čovečanstva (internet pretraživači) koji radi bez prestanka tokom svih 365 dana u godini.

SEO U SLUŽBI VAŠEG BIZNISA

SEO predstavlja dugoročan proces koji gradi dugoročne rezultate i koji zahteva vreme da se razvije i primeni željena strategija. Zajedno sa Vama istražujemo ključne reči koje korisnici koriste u svojim pretragama i nastojimo da razumemo njihovu nameru. U skladu sa tim kreiramo kvalitetan i za korisnike koristan sadržaj na Vašem sajtu. Privlačimo relevantne i kredibilne linkove (izvore) koji će voditi ka Vašem sajtu i istovremeno ga tehnički unapređujemo i otklanjamo sve potencijalne nedostatke. Sve u svemu na duge staze kreiramo ambijent unutar Vašeg sajta koji će putem pretraživača biti od koristi svakom kome su Vaše usluge i poroizvodi potrebni. Konačno, SEO Vam pomaže da dosegnete do velikog broja svojih posetilaca, privučete više ciljane publike i pritom vrlo precizno izmerite odnos uloženog i ostvarenog.

Sajt koji prati i unapređuje vaš biznis - Agencija Neana

da i vas google voli
na prvom mestu